NYHET! Klassisk Massasje introduksjonstilbud

Behandling for Alle tilbyr nå Klassisk Massasje og har introduksjonspris på 60 minutters behandling til kun 500 kroner frem til 15. februar 2019, ved avdeling Sletten Senter.

Hva kan massasje hjelpe deg med?
Klassisk massasje er hovedsakelig trykk, tøyninger, manipulasjon og bearbeiding av kroppens mykvev, basert på vestlig medisin. Massasjebehandling kan i mange sammenhenger gi positive psykiske og fysiske virkninger som bl.a:
• dypere og bedre pust
• dempe uro
• berolige og avstresse
• gi velvære
• gjøre muskulatur og bindevev mer elastisk og smidig
• øke næringsopptaket i mykvevet
• bedre bevegelsesutslag og muskel- og leddfunksjon
• redusere smerter ved muskelspenninger

Klassisk massasje og smertelindring
Det er hovedsakelig fire smertereduserende mekanismer som utløses ved massasjebehandling. Hvilken mekanisme som aktiveres avhenger bl.a. av hvor kraftig eller mild behandlingen er:
1. «Vondt skal vondt fordrive» «Diffuse noxious inhibitori control» er mekanismen som kjennetegnes ved at smerte påført et annet sted på kroppen enn der du har vondt undertrykker den første smerten. Det trenger ikke å gjøre vondt.
2. «Gate control» er en annen smertelindrende mekanisme i kroppen. Denne mekanismen stopper smertesignalene i ryggmargen, slik at de ikke når hjernen og kan på denne måten lindre smerte.
3. Berøring. Massasjebehandling kan også redusere smerter ved å påvirke C-taktile nervefibre. Disse sender signaler om velbehag til hjernen og gir oss en opplevelse av smertelindring.
4. Kroppens egne smertelindrende stoffer; endorfiner og oxytocin utløses av massasjebehandling. I tillegg vet vi at massasje kan øke blodgjennomstrømningen, og frigi nevropeptider som har direkte smertelindrende innvirkning på nervesystemet. (kilde: NIFAB artikkel 16/4/18)
Kilde: Norges Massasjeforbund/NMF helsebrosjyre

Bestill vårt kampanjetilbud hos Muskelterapeut Jakub Czeszejo-Sochacki, medlem av Norges Massasjeforbund.
Introduksjonspris kun 500 kroner for 60 minutters behandling.


0
Feed

Skriv en kommentar