Behandling hos kiropraktor

Våre erfarne kiropraktorer har kunnskapen som kreves.

Bestill time SlettenBestill time Oasen

Trenger du en god kiropraktor i Bergen?

Vi har fire dyktige kiropraktorer med høy utdannelse og mange års erfaring. De har spesialisering innen idrettsskader. Er du plaget med smerter i nerver, muskler eller skjelett kan du søke hjelp hos våre kiropraktorer. Vi behandler pasienter i alle aldersgrupper, og kan hjelpe deg med blant annet:

Se priser

  • Ryggsmerter

  • Nakkesmerter

  • Bekkensmerter

  • Skuldersmerter

Hva er kiropraktikk?

Kiropraktikk omfatter diagnostisering, behandling og forebygging av feilfunksjoner i kroppens bevegelsesapparat. Kiropraktikk ser også på sammenhengen mellom feilfunksjoner i bevegelsesapparatet og nervesystemet, og kroppens generelle helsetilstand.

Kiropraktorer har, i likhet med leger, psykologer og tannleger, mulighet til å henvise pasienter til CT, røntgen, MR, fysioterapeuter og spesialister. En kiropraktor kan også gi sykemelding til pasienter.

Hvordan jobber våre kiropraktorer?

Vi kartlegger våre pasienters sykdomshistorie for å kunne tilby en bedre og mer effektiv behandling. Erfaring viser at det ofte er sammenheng mellom tidligere plager og de du opplever nå. 

Vårt behandlingsopplegg er todelt; vi jobber med deg når du er fysisk tilstede på konsultasjon, samtidig som vi lager egne treningsopplegg du benytter mellom behandlingene. Dette gjør vi for at du skal bli kvitt plagene dine så raskt som mulig. Våre treningsopplegg er alltid tilpasset den enkelte pasient.

Vi gjennomfører også en klinisk undersøkelse hvor vi ser på holdningen din og hvordan du beveger deg. En viktig del av den kliniske undersøkelsen er å kartlegge om du har feilfunksjoner i nerve-, muskel- og skjelettsystemet, og om disse kan relateres til plagene du opplever.

Hva oppnår du som pasient?

De fleste pasientene våre kiropraktorer behandler blir vesentlig bedre eller helt friske igjen. I de tilfellene hvor du har varige og/eller kroniske plager som følge av sykdom eller ulykke, lager vi et behandlingsopplegg som vil kunne gi deg økt livskvalitet, og som kan bidra til at tilstanden ikke forverrer seg.

Ønsker du å bestille time til kiropraktor?

Kontakt oss ved spørsmål, eller bestill time her og nå.

Priser

  • Førstegangskonsultasjon

    Kr. 600,-

  • Videre behandling

    Kr. 470,-